Top

SERVICII CORPORATE

Caligrafie

CELE MAI MICI DETALII FAC CEA MAI MARE DIFERENTA

Integrând caligrafia în evenimentele Companiei, cu siguranță te va ajuta să fii remarcat. Farmecul scrisului de mână nu poate fi nicodată egalat de un font digital.

Folosind caligrafia, creezi acea experiență personală și de neuitat, atât de importantă. Pentru orice lansare de produs, eveniment Corporate sau campanie, sunt aici pentru a-i aduce valoare și a crea clienților, partenerilor sau angajaților tăi experiențe memorabile.

Împreună cream unicitatea de care ai nevoie

Posibiltățile de colaboarare sunt foarte multe dar iată o parte din propunerile mele: Tag-uri pentru evenimente, Meniuri, Invitații, Banner la intrarea în sală, Etichete de Produs, Personalizare produse din piele, lemn, sticlă sau hârtie, Workshop de Caligrafie pentru următorul team building.

Pentru miile de idei care le ai, contactează-mă și le transformăm în realitate.

Tehnici de Împachetare

Caligrafia și hârtia de împachetat fac o echipa extraordinară

Deși încă în România împachetatul înseamnă mult scotch, eu vin cu o nouă abordare care duce acest serviciu la nivel de artă.

Experiența mea îți aduce clienții mai aproape, oferindu-le o primă impresie magică.

Pungile de sunt o formă ``leneșă`` și lipsită de personalitate. În timp ce hârtia, panglică, funda și accesoriile dau viață oricărui cadou sau oricărei forme de livrare.

Fie ca este vorba de o lansare de produs, o campanie în magazin sau sărbătorile din timpul anului, eu si echipa mea suntem alături de tine oriunde in tara.

O recomand cu mult drag si multa incredere pe Delia sa iti fie indrumator in acest mununat univers al caligrafiei. Am descoperit in ea un profesor dedicat, bland si rabdator care te asteapta la fiecare lectie cu o bucurie si un entuziasm molipsitor, intr-un spatiu minunat care te invita sa iti accesezi latura creativa.

Roxana S

Am descoperit la cursul de caligrafie un prezent de calitate si autentic, o arta a rabdarii si a focusului. Cu fiecare modul poti obtine tuse sigure, litere armonioase, incredere in sine, o creativitate de care nu credeai ca esti capabil. Iti multumesc pentru rabdare, pasiune si implicare!

Minodora S

Pentru mine, caligrafia este o terapie si o recomand oricui doreste sa scoata frumosul din el, sa isi educe rabdarea, sa placa ochiului si sufletului ceea ce scrie si ce transmite prin scris. Multumesc, Delia!

Alina B

Cursul de caligrafie e un deliciu... Delia reuseste sa acceseze in noi arta, frumosul, creativitatea, pasiunea. Cu totii le avem, dar am fost obisnuiti, invatati, indrumati sa le acordam mai putina importanta. Multumesc cu recunostinta, draga mea Delia!

Alina B

Delia iti pune la dispozitie o unealta extraordinara de a te conecta cu tine insuti si de a te reconecta la energia Cuvantului, a frumosului Logos, atat de prezent si la indemana, incat i-am uitat un pic pretuirea, caldura, puterea divina si valoarea. Zic sa o cautati cu incredere.

Elena M

Nu ai cum sa nu te indragostesti de caligrafie dupa urmarea unui curs predat de Delia. O recomand pentru rabdarea, caldura si bucuria unui om pasionat de frumos. Cursul este bine structurat, plin de informatii utile in urma caruia ajungi sa scrii frumos chiar daca nu o faceai pana atunci! Recomand cu drag.

Dana Anghel

Arta magica a cuvintelor scrise de mana

You don't have permission to register

Reset Password