Top

Cursuri de Caligrafie

CU DELIA STOIAN

Aceste cursuri de caligrafie sunt dedicate celor care doresc să se deconecteze. Aici ești doar tu, penița, tușul și hârtia. Gândurile se topesc, rămâne doar atenția îndreptată asupra foii, asupra scrisului.

Te ajut să îți găsești echilibrul, să îți domolești gândurile, te aduc aici, în prezent. Scriind, așterni pe hârtie o parte din sufletul tău. Acest curs poate fi privit ca pe o cheie, o cheie care deschide drumul înapoi către tine.
Cred că a scrie caligrafic te poartă spre o stare similară meditației, când ajungi la o stare de claritate, când îți lași mâna și simțurile să te ghideze.

De ce să vii la cursuri de Caligrafie

Poți scrie scrisori, felicitări pe care să le trimiți oamenilor dragi, pe care nu i-ai mai văzut demult. O scrisoare scrisă de mână e o dovadă de dragoste, în ea poți pune o parte din sufletul tău.
În plus, îți poți decora casa cu mici operă de artă ale tale. Iei citatul preferat, îl caligrafiezi, îl înrămezi și ai o super ilustrație proprie acasă.
Caligrafia ajută enorm și micii întreprinzători. O etichetă scrisă frumos, cu ajutorul caligrafiei Copperplate, iese în evidență.

Cursuri de Caligrafie - Cum se desfășoară

Cursul BASIC dedicat începătorilor

Cursul ``face-to-face`` de la Brasov este structurat pe mai multe module, cu durata de 2,5 ore / modul. Începem acest curs cu noțiuni teoretice despre poziția corectă la masa si instrumente, apoi pășim către scrierea caligrafică și tușele de bază.
Parcurgem cu răbdare literele, numerele, simbolurile și învățam cum se conectează literele. La ultimul modul vei putea testa și alte instrumente: penițe, tușuri, pasteluri, tocuri dar și diverse texturi de hârtie. In curs este inclus Kit-ul de caligrafie care conține tot ceea ce ai nevoie pentru a te iniția în această artă: toc, peniță, tuș, hârtie specială cu liniatura specifică caligrafiei Copperplate dar și suportul de curs.
Urmatoarea grupa de incep in luna septembrie 2021. Daca iti doresti sa inveti caligrafie in confortul casei tale, cursul ON LINE este perfect pentru tine.
Poti accesa cursul oricand doresti. Timp de 9 module vei parcurge toate informatiile necesare pentru a construii baze solide si corecte. Marele avantaj a acestui format de curs este ca poti oricand sa parcurgi noul modul si te poti intoarce oricand. Te poti inscrie la curs accesand sectiunea SHOP. Tot acolo vei gasi mai multe detalii legate de structura cursului.

MASTERCLASS pentru Avansați

Aceste cursuri de caligrafie sunt dedicate celor care deja au experiență în mânuirea tocului și a peniței, dar care doresc să își îmbunătățească scrierea.
Caligrafia este plină de mister și subtilități care, odată deprinse, ne îmbunătățesc semnificativ construcția fiecărei litere și implicit a scrierii. Acest Masterclass se poate defășura atât online cât și offline.

MASTERCLASS - Tehnici de Înflorituri

O construcție corectă a literelor este esențială pentru o scriere armonioasă, însă ceea ce aduce eleganță scrierii sunt înfloriturile.
Ca și la construcția literelor, și crearea înfloriturilor are reguli: începând cu forma înfloriturilor, pozița lor, spațiul pe care îl ocupă până la unghiul la care se intersectează două tușe. Fiecare literă are particularitățile ei când vine vorba de înflorituri, iar acest Masterclass îți va aduce o mai bună înțelegere a tehnicilor din spatele artei înfloriturilor. Vei primi, pe e-mail, dupa inscriere, toate informatiile necesare pentru logare, lista materialelor de care ai nevoie dar si liniatura folosita la curs, in format PDF. Cursul este structurat in doua intalniri, pe ZOOM.

ce instrumente recomand si folosesc

La cursuri de Caligrafie

O recomand cu mult drag si multa incredere pe Delia sa iti fie indrumator in acest mununat univers al caligrafiei. Am descoperit in ea un profesor dedicat, bland si rabdator care te asteapta la fiecare lectie cu o bucurie si un entuziasm molipsitor, intr-un spatiu minunat care te invita sa iti accesezi latura creativa.

Roxana S

Am descoperit la cursul de caligrafie un prezent de calitate si autentic, o arta a rabdarii si a focusului. Cu fiecare modul poti obtine tuse sigure, litere armonioase, incredere in sine, o creativitate de care nu credeai ca esti capabil. Iti multumesc pentru rabdare, pasiune si implicare!

Minodora S

Pentru mine, caligrafia este o terapie si o recomand oricui doreste sa scoata frumosul din el, sa isi educe rabdarea, sa placa ochiului si sufletului ceea ce scrie si ce transmite prin scris. Multumesc, Delia!

Alina B

Cursul de caligrafie e un deliciu... Delia reuseste sa acceseze in noi arta, frumosul, creativitatea, pasiunea. Cu totii le avem, dar am fost obisnuiti, invatati, indrumati sa le acordam mai putina importanta. Multumesc cu recunostinta, draga mea Delia!

Alina B

Delia iti pune la dispozitie o unealta extraordinara de a te conecta cu tine insuti si de a te reconecta la energia Cuvantului, a frumosului Logos, atat de prezent si la indemana, incat i-am uitat un pic pretuirea, caldura, puterea divina si valoarea. Zic sa o cautati cu incredere.

Elena M

Nu ai cum sa nu te indragostesti de caligrafie dupa urmarea unui curs predat de Delia. O recomand pentru rabdarea, caldura si bucuria unui om pasionat de frumos. Cursul este bine structurat, plin de informatii utile in urma caruia ajungi sa scrii frumos chiar daca nu o faceai pana atunci! Recomand cu drag.

Dana Anghel

Arta magica a cuvintelor scrise de mana

You don't have permission to register

Reset Password