Top
Gift Wrapping - Tehnici de Impachetare

Dacă vrei să împachetezi singură și să nu mai mergi la un centru specializat, te aștept cu drag să înveți tehnici de împachetare la cursul meu!

Am învățat totul despre tehnicile de împachetare de la un maestru în acest domeniu, un om care în prezent lucrează cu cele mai mari branduri. Am vrut să învăț mai multe despre arta împachetării pentru că vine în completarea caligrafiei. Subliniază frumusețea transmisă de cuvintele caligrafiate. Pot spune că un cadou frumos împachetat, alături de un mesaj caligrafiat poate face o diferență enormă. Gingășia cuvintelor, alături de atenția acordată împachetării transmit celui care primește darul toată dragostea ta. Îți voi arăta toate tehnicile de împachetare pe care le-am învățat, pentru ca la final să spui “WOW, cum arată”! Aceste tehnici de împachetare te ajută să îți pui amprenta ta unică asupra cadourilor, iar la final cei care vor primi darurile vor le vor prețui și mai mult.

Învată să împachetezi ca un profesionist

Îți voi arăta diferite tehnici de împachetare pentru a putea folosi obiecte inedite: eșarfe, cutii, o hârtie mai veche sau mototolită.

Pentru companii, este o modalitate perfectă de a aduce mai aproape angajații, de a-i ajuta să se relaxeze, să își folosească imaginația și mâinile în a crea ceva unic.
Economisește timp si bani învățând singur să împachetezi ca un profesionist. Mediul cu siguranță îți va fi recunoscător. Eu cred mult în sustenabilitate și aduc mereu în munca mea idei care să protejeze natura.

Cum se desfășoară cursul de Gift Wrapping - Tehnici de Împachetare

Cursul poate fi online sau offline.

Înveți să folosești obiecte neconvenționale, să stăpânești tehnici noi sau să accesorizezi un cadou frumos împachetat.
În aceste vremuri, când căutăm cu toții bucuria lucrurilor mărunte, un cadou dăruit din suflet și împachetat în stilul vostru propriu va fi de neuitat.

 Îti voi arăta tehnici de împachetare elegante pe care le poți aplica pentru a obține la final un cadou împachetat în stilul tău unic.

Un singur curs care te va ajuta mai departe să oferi daruri cu suflet. Privirea din ochii celui care va primi darul îți va arăta cât de mult contează felul în care este împachetat un cadou. Oferă atenție, spune-le celor dragi cât de mult îi prețuiești oferindu-le un dar atent împachetat într-un fel aparte, în felul tău.

Te voi învăța cum să adaugi amprenta personală folosind diverse obiecte neconvenționale, aplicând tehnici de împachetare elegante.

TESTIMONIALE

Nu m-aș fi gândit că pot împacheta un cadou într-o eșarfă! Acum știu tot ce trebuie să fac și mai ales ce nu trebuie sa fac pentru a avea un cadou frumos împachetat. Contează mult, pot să spun că am prieteni care vin acum la mine să le împachetez cadourile.

Alina

Arta magica a cuvintelor scrise de mana

You don't have permission to register

Reset Password